Bezpečný e-mail a osobní agenda: Změna adresu serveru!

Novinky ve službě Bezpečný mail 17. květen 2024
​​​​Dobrý den,

jsme rádi, že využíváte naši službu Bezpečný e-mail a osobní agenda. V souvislosti s ukončením platnosti stávajícího certifikátu zabezpečení jsme nechali u certifikační autority vystavit nový certifikát již na původně zamýšlenou doménu bezpecny-mail.cz

Opět Vás ujišťujeme, že nemusíte mít strach – o žádné zprávy nepřijdete. Jediná změna je v tom, že server změnil adresu. Pokud máte nastavené klienty (Outlook, telefony, tablety), měly by fungovat nadále - stávající adresa serveru zůstává v platnosti, pouze s ní nekoresponduje SSL certifikát, který byl již vydaný na novou adresu.

Kde tedy nově najdete váš poštovní server?


Na adrese
https://mail.bezpecny-mail.cz

Klienti by měli "přežít" beze změn v nastavení (samozřejmě pokud vše funguje - různá zařízení se mohou chovat různě). Doporučujeme přenastavit adresu v klientech v rámci běžné údržby. Pokud si na to netroufáte sami, můžeme to provést spolu na dálku, nebo v rámci servisní návštěvy. Momentálně to však nespěchá.
 
V případě, že máte další dotazy k představeným novinkám a vylepšením nebo budete mít po instalaci problémy se připojit k serveru

kontaktujte nás na tel. čísle 725 800 890.

Na uvedený kontakt (nebo e-mail helpdesk@ambro-systems.cz) se nám ozvěte i v případě, že máte podněty k pravidelně zasílaným newsletterům. Vaši zpětnou vazbu velmi oceníme.

Děkujeme za pochopení a věříme, že s novou verzí poštovního serveru budete spokojeni.

Váš tým Ambro Systems
 
www.ambro-systems.cz | info@ambro-systems.czmessage

Tento e-mail Vám přišel, protože jste naším smluvním zákazníkem.

Ambro Systems spol s r.o., Nové Sídliště 363, 334 42 Chlumčany, C28224