Oznámení o výpadku služeb

Oznámení o výpadku 5. květen 2024
​​​​Dobrý den,

jsme rádi, že využíváte naši službu Bezpečný e-mail a osobní agenda. Během dnešní noci a časného rána bohužel docházelo k chybám při doručování e-mailových zpráv. Závada nevznikla na naší straně, ale u jednoho z poskytovatelů nadřazených mailhostingových služeb.

Webové stránky i mailové služby většiny našich zákazníků hostujeme u společnosti FORPSI, kterou dnes v noci postihl kompletní výpadek datacentra v jihočeské Ktiši. Chybu způsobila série krátkodobých výpadků napájení, která vznikla v důsledku extrémně nepříznivého počasí.

Z tohoto důvodu byly některým z vás doručeny opakovaně starší e-maily, případně některé zprávy ze včerejšího večera a dnešní noci nebyly doručeny vůbec. Bohužel není v našich technických možnostech tomuto jevu zabránit a duplikované zprávy nemůžeme z vašich schránek ani "vymazat".

Kompletní informace od společnosti FORPSI je uvedena zde:
Vlivem série krátkodobých výpadků dodávky elektrické energie došlo dnes v noci ke kompletnímu výpadku našeho datacentra. Pracujeme na obnově služeb, jakmile to bude možné, zanalyzujeme příčiny situace, která nastala.
 
Všechny naše služby jsou od 8:15 hodin plně funkční.  Fungují webhostingové služby, virtuální a dedikované servery a FORPSI Cloud.
Emailové služby byly také už zprovozněny, ale servery jsou přetížené. Proto ještě mohou nastat problémy s přihlašováním do emailů přes webové rozhraní nebo prostřednictvím IMAP. Z důvodů vysokého zatížení mailserverů fungují emailové služby pomaleji. 
Mailové zprávy nebyly během výpadku doručovány, byly vraceny zpět odesílatelům.
 
Omlouváme se našim zákazníkům za způsobené nepříjemnosti.
Naše technické oddělení pracuje na odstranění následků poruchy a uděláme vše proto, aby všechny naše služby byly co nejdříve plně funkční.
Děkujeme za pochopení.

 
 
Pokud v současné době zaznamenáváte problémy s doručováním e-mailů, nebo jejich opakovaným doručováním, 

kontaktujte nás na tel. čísle 725 800 890.

Děkujeme za pochopení

Ing. Jan Weber
Jednatel společnosti
 
www.ambro-systems.cz | info@ambro-systems.czmessage

Tento e-mail Vám přišel, protože jste naším smluvním zákazníkem.

Ambro Systems spol s r.o., Nové Sídliště 363, 334 42 Chlumčany, C28224