Bezpečný e-mail a osobní agenda: Nová verze!

Novinky v Ambro Systems 28. duben 2024
​​​​​​​​​​​​​Dobrý den,

jsme rádi, že využíváte naši službu Bezpečný e-mail a osobní agenda. Protože Vám chceme poskytovat ty nejlepší služby a všechny jejich benefity, proběhne aktualizace našeho poštovního serveru na nejnovější verzi
ve středu 29. 6. 2016
mezi 21:00-00:00
na verzi 9.0.4 patch 1
Po dobu instalace, která bude trvat maximálně 60 minut, bude poštovní server nedostupný. Po instalaci si MS Outlook bude pravděpodobně automaticky stahovat novou verzi klienta Kerio Connect.

Opět Vás ujišťujeme, že nemusíte mít strach – o žádné zprávy nepřijdete. Během odstávky se budou shromažďovat v záložním úložišti a budou Vám doručeny ihned po dokončení instalace.

Změny v nové verzi poštovního klienta  

  • Nová OpenSSL knihovna
Vylepšená OpenSSL knihovna (ve verzi 1.0.1t) umožňuje lepší zabezpečení Vašeho e-mailu.
  • Vylepšení stability a opravy zjištěných chyb
Byl opraven problém se synchronizací nových zpráv v Microsoft Outlook pro Mac 2016. Dále byla zlepšena stabilita při používání Airmail klienta (Mac a iOS) a opraveny drobné problémy s anti-spamovým skenerem.
  • Změny v podpoře - Kerio Connect již nepodporuje
MS Office 2003, MS Internet Explorer 8 a 9, Mac OS X 10.6 a 10.7. Pokud dosud používáte Windows XP, pak Vás chceme upozornit, že i jejich podpora bude v blízké době zrušena. 
Pokud máte další dotazy k představeným novinkám a vylepšením nebo budete mít po instalaci problémy se připojit k serveru - kontaktujte nás na

tel. čísle 725 800 890.

Na uvedený kontakt (nebo e-mail helpdesk@ambro-systems.cz) se nám ozvěte i v případě, že máte podněty k pravidelně zasílaným newsletterům. Vaši zpětnou vazbu velmi oceníme.

Děkujeme za pochopení a věříme, že s novou verzí poštovního serveru budete spokojeni.

Váš tým Ambro Systems
 
www.ambro-systems.cz | info@ambro-systems.czmessage

Tento e-mail Vám přišel, protože jste naším smluvním zákazníkem.

Ambro Systems spol s r.o., Nové Sídliště 363, 334 42 Chlumčany, C28224