Bezpečný e-mail a osobní agenda: Nová verze!

Novinky v Ambro Systems 2. květen 2024
Dobrý den,

jsme rádi, že využíváte naši službu Bezpečný e-mail a osobní agenda. Protože Vám chceme poskytovat ty nejlepší služby a všechny jejich benefity, proběhne v sobotu 21. listopadu 2015 ve večerních hodinách (kolem 21 hodiny) aktualizace poštovního serveru na nejnovější verzi 9.0.

Po dobu instalace, která bude trvat v ideálním případě maximálně 60 minut, bude poštovní server nedostupný. Po instalaci si MS Outlook bude pravděpodobně automaticky stahovat novou verzi klienta Kerio Connect.

Opět Vás ujišťujeme, že nemusíte mít strach - o žádné zprávy nepřijdete. Během odstávky se budou shromažďovat a budou Vám doručeny ihned po dokončení instalace.

Správa zařízení Novinky a opravy v nové verzi poštovního klienta  

  • Zbrusu nový vzhled uživatelského rozhraní
Nové uživatelské prostředí je jednodušší a přehlednější, to se týká všech částí klienta - správy e-mailů, kalendáře, úkolů a poznámek.
  • Vylepšení stability a opravy zjištěných chyb
V určitých situacích přestalo reagovat přihlašování nebo šifrování e-mailů. Toto by se Vám již v nové verzi nemělo stávat. Dále došlo k opravě dalších drobných chyb a vylepšení stability.
 
V případě, že máte další dotazy k představeným novinkám a vylepšením nebo budete mít po instalaci problémy se připojit k serveru

kontaktujte nás na tel. čísle 725 800 890.

Na uvedený kontakt (nebo e-mail helpdesk@ambro-systems.cz) se nám ozvěte i v případě, že máte podněty k pravidelně zasílaným newsletterům. Vaši zpětnou vazbu velmi oceníme.

Děkujeme za pochopení a věříme, že s novou verzí poštovního serveru budete spokojeni.

Váš tým Ambro Systems
 
www.ambro-systems.cz | info@ambro-systems.czmessage
Pokud pro Vás zasílané informace nejsou relevantní, můžete si změnit nastavení a vybrat si, které typy zpráv chcete dostávat.
Toto nastavení je možné jednoduše provést kliknutím
Pokud již nemáte zájem nadále odebírat zprávy z naší firmy, klikněte