Remote Assistant
Vzdálený přístup

telefon
Podpora

Podpora

Bezpečný e-mail a osobní agenda

Newsletter Bezpečný e-mail a osobní agenda – dostávejte vždy a včas informace o novinkách v této službě, nových verzích a změnách klientů a také o odstávkách systémů, abyste si vždy dopředu mohli naplánovat vyřizování své agendy bez výpadků.

Neodebíráte naše newslettery o službě Bezpečný e-mail a osobní agenda? Přihlaste si odběr. Žádná informace vám neunikne.

Bezpečný e-mail a osobní agenda: Nová verze!Datum odeslání: 1. září 2022
Upozornění od Ambro Systems - aktuálně probíhající e-mailové útokyDatum odeslání: 3. leden 2020Upozornění na probíhající e-mailové útoky
Prohlášení o ochraně osobních údajů (GDPR)Datum odeslání: 4. červenec 2018
Novinky v Ambro SystemsDatum odeslání: 9. únor 2018
Oznámení o výpadku služebDatum odeslání: 28. duben 2017Oznámení o výpadku služeb v doručování mailů, ke kterému došlo v dnešních nočních a ranních hodinách u poskytovatele nadřazených webhostingových a mailových služeb.
Bezpečný e-mail a osobní agenda: Nová verze!Datum odeslání: 26. říjen 2016Aktualizujeme službu Bezpečný e-mail a osobní agenda na verzi 9.2. Službu od teď můžete používat v PC jako samostatnou aplikaci nezávislou na webovém prohlížeči. Dále byl vylepšen antispamový filtr.
Bezpečný e-mail a osobní agenda: Nová verze!Datum odeslání: 27. červen 2016Aktualizujeme službu Bezpečný e-mail a osobní agenda na verzi 9.0.4. S novou verzí jsou vaše e-maily více v bezpečí. Byly také opraveny zjištěné chyby.
Bezpečný e-mail a osobní agenda: Nová verze!Datum odeslání: 12. duben 2016Aktualizujeme službu Bezpečný e-mail a osobní agenda na verzi 9.0.2. Nová verze přináší efektivnější spamový filtr, který se rychleji učí, a drobná vylepšení kontrastu uživatelského prostředí.
Bezpečný e-mail a osobní agenda: Nová verze!Datum odeslání: 19. listopad 2015Aktualizujeme službu Bezpečný e-mail a osobní agenda na verzi 9.0. Nová verze přináší výraznou změnu uživatelského prostředí do moderní podoby a obligátní opravy nalezených chyb.
Bezpečný e-mail a osobní agenda: Nová verze!Datum odeslání: 19. srpen 2015Aktualizujeme službu Bezpečný e-mail a osobní agenda na verzi 8.6. Pokud používáte naši službu na přístrojích Apple, pak vás čeká ostřejší grafika webového prostředí. Dále byla vylepšena stabilita služby.
Bezpečný e-mail a osobní agenda: Nová verze!Datum odeslání: 8. červen 2015Aktualizujeme službu Bezpečný e-mail a osobní agenda na verzi 8.5. Čekají vás novinky ve webovém kalendáři a také opravy chyb a zvýšení zabezpečení.
Odstávka serverů Ambro SystemsDatum odeslání: 10. duben 2015Naše servery si vezmou na víkend dovolenou, protože ani nám se nevyhnula technická závada. Musíme ji opravit, a tak budou některé naše služby dočasně nedostupné.
Novinky z Ambro SystemsDatum odeslání: 10. duben 2015Připravili jsme novou službu – E-mailové novinky. Přečtěte si jaké jsou výhody této služby, která je zcela zdarma, a proč vám novinky budeme zasílat.

ESET partner  Logo společnosti Dell  Logo Microsoft.NET  Logo Microsoft SQL Server  Logo Microsoft Office  TeamViewer Logo Kerio Logo