Remote Assistant
Vzdálený přístup

telefon
Podpora

Podpora
  • Areus
  • Webové stránky a eshopy
  • Vývoj zakázkového software
  • Správa počítačů a sítí

Veletrh řešení 2015

Napsal/a Ing. Jan Weber. Uveřejněno v Blog Ambro Systems

V měsíci říjnu 2015 jsme se zúčastnili události s názvem Veletrh řešení 2015, konkrétně v městech Praze a Plzni. Byla to pro nás první zkušenost tohoto charakteru – účast na veletrhu, a protože bychom se s vámi chtěli podělit o naše zkušenosti a dojmy z této akce, napsali jsme o této účasti první příspěvek do našeho firemního blogu, ve kterém se dozvíte odpovědi na otázky: O čem Veletrh řešení vlastně je? Co nás tam čekalo a potkalo? A jak akce probíhala?

Veletrh řešení VIII. logo

Minulý rok jsme pouze „seděli“ v publiku, letos jsme se tedy rozhodli ukázat i naši firmu – konkrétně Areus Portal. Veletrh se koná několikrát do roka v několika velkých městech ČR. Vydali jsme proto hned na dvě místa – 13. října do Plzně a hned následující den do Prahy.

Každý, kdo vystavuje na Veletrhu řešení, má možnost oslovit v pětiminutové prezentaci všechny účastníky a v krátkosti představit svoji společnost, svoje řešení a své téma. V odpolední části má pak k dispozici půlhodinový časový blok pro workshop, kde je možné toto téma rozvést.

Ze strany Ambro Systems byl hlavním prezentujícím její jednatel Jan Weber. Na plzeňskou akci vyrazil společně s Vendulou Chottovou, na pražskou pak pro změnu s Romanem Jůdlem.

A jak to probíhalo? Po dopoledních pětiminutových prezentacích všech zúčastněných následovalo občerstvení a pak půlhodinové prezentace, z nichž jsme si odnesli několik zajímavých informací – např. o tom jak správně prezentovat, nebo jak nastavit komunikaci uvnitř firmy. Během naší prezentace jsme představili náš příběh a naše řešení a zodpověděli jsme otázky publika. Pak jsme zamířili k našemu stolku.

A jaký byl přínos celé akce? Kromě kontaktů na potenciální zákazníky i partnery také spousta nových informací, námětů a nápadů. Věříme, že se opět potkáme na některém z dalších Veletrhů řešení. Návštěvu této akce můžeme jen doporučit!


Joomla Gallery makes it better. Balbooa.com

 

Stalo se

26. 3. 2018
Spustili jsme nové webové stránky airconsult.cz – pro společnost AIR Consult CZ s.r.o..


20. 12. 2017
Vydali jsme Areus Portal ve verzi 3.5 s novými funkcemi.


1. 7. 2017
Spustili jsme nové webové stránky inaircom.cz – pro společnost Inaircom s.r.o

 

Důležitá upozornění

Na webech společnosti Ambro Systems postupně zavádíme zabezpečené připojení https, které poznáte podle zeleně zabarveného adresního řádku v internetovém prohlížeči. Jelikož vše musí být řádně otestováno, novinku testujeme na našich vlastních webech. Pokud chcete na náš web přistupovat přes zabezpečené spojení, napište naši adresu tímto způsobem: https://www.ambro-systems.cz. Pokud testování proběhne v pořádku, zabezpečené spojení se stane výchozím. Pro více informací sledujte náš Blog, kde chystáme článek o této problematice.


Hledáme    obchodního zástupce pro prodej našeho IT řešení - více viz Kariéra.

ESET partner  Logo společnosti Dell  Logo Microsoft.NET  Logo Microsoft SQL Server  Logo Microsoft Office  TeamViewer Logo Kerio Logo